Ваш креативен успех!
Почетна За нас Консалтиг Услуги Едукација Контакт Почетна

Елаборати за животна средина

Компаниите се должни да изработат Елаборат за заштита на животна средина се со цел да се оценат влијанијата врз животната средина кој се активираат со самото работење. Елаборатот за заштита на животната средина се должни да го достават до органот надлежен за одобрување на спроведувањето на проектот.

Стручниот тим на Краеатив Консалтинг подготвен е заедно со Вас да го изработи Елаборатот за заштита на животна средина кој ќе и донесе додатна вредност на Вашата Компанија, како и исполнување на сите законски и регулаторни барања.